Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!


Mi srpski radikali smo i ranije bili za to da se most nazove imenom Draže Mihailovića, sada je vreme da se to ostvari, smatra Šešelj

Nosilac liste SRS Vojislav Šešelj i kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović razgovarali su danas sa građanima u Knez Mihajlovoj ulici.

Tom prilikom funkcioneri SRS su predložili da most preko Ade ponese ime generala Dragoljuba Draže Mihailovića kao i da mu se izgradi spomenik. Šešelj je rekao da Beograd ima veliki dug prema srpskom generalu.
- Braćo i sestre, Beograd ima veliki jedan dug, dug prema slavnom srpskom generalu Dragoljubu Draži Mihailoviću. Krajnje je vreme da se taj dug oduži i da se Draži Mihailoviću podigne spomenik kakav zaslužuje i da se jedan od gradskih objekata, velikih gradskih objekata, nazove njegovim imenom - obratio se ovim rečima dr Šešelj sa pločnika Knez Mihajlove, srca Beograda.
- Beograd je skupo platio ovaj most preko Ade. Zbog Đilasove vlasti koja se ugrađivala na raznorazne načine, most je koštao dvaput skuplje nego što u novcu vredi, a još nisu ni sve okolne saobraćajnice dovršene. Ali, taj novac je novac građana Beograda i građana Srbije. Iako je delom pokraden, onaj deo koji je ugrađen u most, most čini mostom svih građana Beograda - kazao je Šešelj.
Građani Beograda su se već jednom izjašnjavali koje ime da daju mostu. Mi srpski radikali smo bili listom tada da se most nazove imenom Draže Mihailovića. Većina je bila za to i onda su se svi ućutali. Vreme da prekinemo ćutanje, da mostu damo ime generala Dragoljuba Draže Mihailovića, jer to general Mihailović i te kako zaslužuje! - istakao je dr Šešelj podržan aplauzom od brojnih građana.
Pročitajte sve najnovije vestiNA DAN TITOVE SAHRANE DB PREVARIO SVE;Shranili vreću pijeska


SLOBA JE BISEKSUALAC! Rekao je to PRED SVIMA, u punom studiju! A tek REAKCIJA! Au, bokte! (VIDEO)


APSOLUTNI HIT! U muzeju voštanih figura, replika Bijonse izazvala PODSMEHE - jel ovo uopšte ona?(FOTO)

Comments