Najopasniji čovek na svetu: Ovo je PLAĆENI UBICA Pabla Eskobara - na duši ima 3.000 ljudi! (VIDEO)


Sejao je smrt gde god je stigao.

Džon (Jon) Hairo Velaskez je ušao u istoriju kao najbrutalniji vojnik kralja kokaina, kolumbijskog narko dilera Pabla Eskobara. On je lično ubio preko 300 ljudi, a organizovao je ubistva 3.000 "mera", među kojima su novinari, političari i svi koji su bili proglašeni Eskobarovim rivalima.
Njega je intervjuisao novinar birtanskog Mirora Kirstofer Buktin, koji se sreo sa njim na tajnoj lokaciji u Kolumbiji. Prvi susret sa ovim serijskim ubicom bio je prilično veseo.

- Ubistvo novinara sam shvatao olako, to mi je bilo najlakše - nasmejao se Velaskez prilikom prvog susreta. Onda je podigao kažiprst poput pištolja i prislonio ga na novinarevo čelo.
- Bang. Bang. Dva metka u slepoočnicu. Tvoj život bi napustio tvoje telo u sekundi - rekao mu je Velaskez.
Velaskez, osuđeni ubica, živi pod celodnevnim nadzorom. Poznat je pod nežnim nadimkom, Popaj.
Ubijao je, kako kaže, iz lojalnosti prema El Patronu (šefu), ozloglašenom Pablu Eskobaru. Za lična ubistva plaćano mu je oko 90.000 evra. Organizovao je podmetanja preko 200 bombi u automobile u toku rata između Eskobarovog narko kartela i države.

Popaj nije pokazao ni trunku griže savesti. Objasnio je Buktinu da su svi ubijeni samo žrtve rata.
- I ja sam žrtva Don Pabla (Eskobara). Ja nisam odgovoran za ubistva. Ja sam profesionalni ubica i pokajao sam se. Reformisan sam - tvrdi Velaskez.
On i Eskobar upoznali su se kada je Velaskez imao 17 godina. Odgovoran je i za rušenje aviona po naređenju Don Pabla, u kojem je stradalo 109 ljudi. Na listi njegovih žrtava je i predsednički kandidat Luis Karlos Galan i to je jedino ubistvo za koje je osuđen. Proveo je 22 godine u zatvoru iz kojeg je pušten pre dve godine. Sam se predao vlastima 1992. godine, godinu dana pre nego što je Eskobara u akciji ubila kolumbijska policija. NA DAN TITOVE SAHRANE DB PREVARIO SVE;Shranili vreću pijeska


SLOBA JE BISEKSUALAC! Rekao je to PRED SVIMA, u punom studiju! A tek REAKCIJA! Au, bokte! (VIDEO)


Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!

Comments