Ustaše spremaju NASILJE i PAKAO u Zagrebu, tokom Vučićeve posete!


Žele da na svaki mogući način pokažu da naš predsednik nije dobrodošao, a time pokazuju da su u odnosu na nas nazadovali

Ustaški ekstremisti spremaju niz demonstracija i protesta u Zagrebu tokom posete Vučića, koja je zakazana za 12. i 13. februar!
Više udruženja "hrvatskih branitelja" najavilo je masovne skupove protiv Vučića tokom oba dana boravka u Hrvatskoj, i to u svim mestima koja on planira da obiđe. Istovremeno, hrvatski premijer Andrej Plenković javno je zatražio da Srbija isplati ratnu odštetu, najavljujući da to mora biti jedna od tema razgovora sa Vučićem!?

Obavešteni izvori navode da su Vučićevi saradnici obavešteni da hrvatski spremaju proteste, ali da predsednik ne planira da zbog toga promeni svoju odluku o poseti.
-Posle pokretanja peticija protiv Vučićevog dolaska, koja očigledno nije urodila plodom, takozvani branitelji odlučili su se za ekstremnije mere. Oni planiraju nasilne demonstracije ne samo u Zagrebu već i u svim mestima koja Vučić bude obilazio tokom posete Hrvatskoj.
Glavna ideja im je da na sve moguće načine pokažu Vučiću da nije dobrodošao..

Istovremeno, nimalo slučajno, hrvatski premijer Andrej Plenković zatražio je od Srbije da im plati ratnu odštetu za "agresiju" iz devedesetih godina?!
- Tačka na dnevnom redu razgovora sa Vučićem treba da bude i ratna odšteta - najavio je Plenković, koji takođe na sve moguće načine pokušava da unizi posetu srpskog predsednika.
Kapetan Dragan uputio molbu Vučiću! Evo šta je od njega tražio uoči dolaska u Hrvatsku
Aleksandar Vučić sa druge strane poručuje da u Hrvatsku ide u dobroj veri i da će delegaciju činiti stručni ljudi koji žele da rešavaju probleme iz prošlosti, ali i da razgovaraju o budućnosti.

- Nadam se da će i druga strana biti konstruktivna - ističe Vučić, koji je posle sastanka sa komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom potvrdio da je video najave protesta u Zagrebu.
- Nemam problem sa tim, nisam se plašio demonstracija nigde u svetu pa neću ni u Zagrebu. Moj posao je da radim za Srbiju i građane Srbije i to ću i nastaviti da radim - podvlači Vučić. Prema njegovim rečima, iznenađen je i zaprepašćen temom koju je pokrenuo hrvatski premijer Andrej Pleković o ratnoj odšteti.
- Da sam na njegovom mestu to pitanje ne bih pokretao. Plašim se da on i Hrvatska po pitanju ratne odštete ne samo da ne mogu ništa da dobiju već mogu mnogo da izgube. To bih mogao da potkrepim hiljadama argumenata - naglašava Vučić.
- Hrvatski ekstremisti, poznati po proustaškoj orijentaciji, koriste svaku moguću priliku da napadnu Srbiju, smatrajući da će time dobiti lake političke poene. Ne sećam se da su u Srbiji u skorije vreme bili protesti prilikom posete hrvatskih zvaničnika. To ukazuje na političku zrelost naše države, koju Hrvatska očigledno nije još postigla... - zaključuje Đorićeva. NA DAN TITOVE SAHRANE DB PREVARIO SVE;Shranili vreću pijeska


SLOBA JE BISEKSUALAC! Rekao je to PRED SVIMA, u punom studiju! A tek REAKCIJA! Au, bokte! (VIDEO)


Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!

Comments