“Burg për ata që prekin ujin”, do t'ju vijnë derë më derë dhe nga 1 shkurti ...


Nga 1 shkurti, Qeveria do të nisë aksionin për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm.

Inspektorët do zbresin më parë në terren për të kontrolluar derë më derë nëse qytetarët i kanë paguar faturat e prapambetura.
Pas 20 ditësh, grupet e punës do të ndërpresin lidhjet e jashtëligjshme që cenojnë furnizimin me ujë të pijshëm.
Ligji parashikon burg për ata qytetarë, që ndërhyjnë në rrjetin e shpërndarjes së ujit, pasi grupet e kontrollit u kanë ndërprerë lidhjen.

Fundjava në Shqipëri festohet më shumë nga bastexhinjtë, pasi ndeshjet të shtunën dhe të dielën janë me shumicë dhe


Në vetëm tre javë, katër pornostare kanë gjetur vdekjen ndërsa arsyeja ka mbetur ende mister për disa prej tyre. Olivia Nova, August Ames,


Deklarata e Eliza Dushkut se ishte përdhunuar që 12 vjeçe ka tronditur jo vetëm shqiptarët por mbarë Hollivudin si dhe fansat e saj nga mbarë bota.

Comments