Paralajmërimi për këtë shenjë astrologjike/ Ky është kushti i fuqishëm me të cilin do të përballeni


Meri Shehu, astrologia e njohur ka bërë me dije se shenja e shigjetarit do t’i duhet të përballet me një kusht të fuqishëm ekonomik.



Astrologia ka bërë shpjegimin në gjuhën e yjeve për këtë përballje dhe e ka shoqëruar me një historik të shkurtër.


Sipas saj, ky kusht vjen si pasojë e nevojës për të plotësuar disa nevoja apo kërkesa të rëndësishme të personave që mbajnë shenjën e shigjetarit në horoskop.



Ajo shkruan:

Isida njohu dhimbjen kur iu denua i shoqi Osiris nga vellai i vet SET. Ajo mblodhi copat e tij dhe i dha jete dhe bashke linden nje djale te quajtur ORO. Duke qene se njohu dhimbjen ajo e mbeshtet njeriun ne dhimbjen e vete. Shigjetari do vihet perball nje kushti te fuqishem ekonomik per te plotesuar disa nevoja te rendesishme apo kërkesa."








57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments