Policia Bashkiake favorizon makinat luksoze


Nëse ke një makinë në Shqipëri me siguri e keni përjetuar stresin e parkimit dhe gjobave.

Infrastruktura pa plan e qytetit, mungesa e parkimeve publike, tarifa e lartë e atyre ekzistuese dhe të tilla si këto janë arsyet kryesore pse parkimi të bën me dhimbje koke.
Si të mos mjaftonte kjo, pushteti ka vënë në dispozicion policë që me të drejtë dhe pa të drejtë të këpusin në gjoba qytetarët.


Nëse merr gjobë dhe je i vetëdijshëm që je gabim është një gjë, por të vënë gjobë vetëm sa për të plotësuar kuotën ditore xhandarët e bashkisë apo të të vënë gjobë vetëm ty që ke makinë të vjetër është diçka tjetër.

Policia që supozohet të mbrojë të drejtën dhe barazinë, vepron gjithnjë me dy standarde.

Fundjava në Shqipëri festohet më shumë nga bastexhinjtë, pasi ndeshjet të shtunën dhe të dielën janë me shumicë dhe


Në vetëm tre javë, katër pornostare kanë gjetur vdekjen ndërsa arsyeja ka mbetur ende mister për disa prej tyre. Olivia Nova, August Ames,


Deklarata e Eliza Dushkut se ishte përdhunuar që 12 vjeçe ka tronditur jo vetëm shqiptarët por mbarë Hollivudin si dhe fansat e saj nga mbarë bota.

Comments