"Do më blesh telefon? Kam fiksim ta vë te maja e ...", djali shqyen sytë me vajzën në Insta


Nuk janë të pakta rastet kur vajzat e reja kërkojnë para apo dhurata luksi, kundrejt shërbimeve seksuale.

Në Tiranë, aty ku është edhe numri më i madh i studenteve të ardhura nga rrethet, ky "fenomen" dëgjohet shumë shpesh.
Megjithatë format dhe mënyrat se si vajzat vetëofrohen, i bën edhe meshkujt shpesh të habiten.
Një rast i tillë ka ndodhur edhe me një djalë i cili nuk jeton në Shqipëri, por ka hyrë në një bisedë Instagrami me një vajzë që jeton në Tiranë.
Djali e pyet nëse mund të pinë një kafe kur të kthehet në vend, mirëpo përgjigjja e vajzës e surprizon.
Ajo kërkon t'i blejë një telefon duke qenë se duket si "çun me lek". Por djali shkon më tej duke i kërkuar të sjellë edhe tre shoqe të tjera me vete.
57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments