Praktikat e pazakonta që ushtronin paraardhësit tanë, sot ndalohen me ligj


Në ditët që po jetojmë sot këto praktika konsiderohen të çmendura dhe të pazakonta, madje mund të dënohesh me burg nëse i praktikon, megjithatë shumë vite më përpara ishin diçka e zakontë ashtu siç është të ushqyerit në tre vakte.

Gjatë viteve thuhet se zakonet dhe kultura ndryshojnë, megjithatë këto 6 praktika të së kaluarës janë vërtet befasuese, sigurisht kur i vëmë në kontekst kohor marrin njëfarë kuptimi.

Do ju tregojmë se si paraardhësit tanë kanë bërë gjëra shumë të çuditshme, nga lejimi i përdorimit të duhanit gjatë shtatzanisë apo koleksionimi i kockave nga trupi i njeriut.

Në ato ditë, realizimi i këtyre ekstravagancave ishte i zakonshëm, prandaj le t’i hedhim një sy.

57-vjeçari David Allen Turpin dhe bashkëshortja e tij 49-vjeçare, Louise Anna Turpin, janë arrestuar


Një këngëtar shqiptar është arrestuar ditën e djeshme në prag të një koncerti në Itali. Në pranga ka rënë Ëngjëll Krifa,


Policia bashkiake, e veçanërisht ajo e Tiranës, vijon raprezaljen e saj me të gjithë të pafuqishmit e kryeqytetit, të cilët dalin

Comments