VRELI POČECI KARIJERE: Danas jedna od naših najslavnijih pevačica IZVODILA STRIPTIZ SELJANIMA (VIDEO)


Mia Borisavljević je danas jedna od najpoznatijih i najatraktivnijih srpskih pevačica. 33-godišnja brineta se pojavila na muzičkoj sceni 2008. godine, kada je izdala svoj prvi album "Prvi stepen ludila".

Poznata i po svom seksepilnom oblačenju, Mia je uspela da izmami brojne muške uzdahe. Međutim, ona je još i ranije pokazala svoje čari, samo što tada nije bila ovoliko poznata i popularna pevačica.

Pre 10 godina, davne 2006. godine, Mia je za potrebe snimanja određenih kadrova serije "Seljaci", pored jezera izvodila striptiz, dok su je dvojica glumaca posmatrala. Pevačica je postepeno skidala deo po deo garderobe, a taman kada je trebalo da skine brushalter naišao je prolaznik, koga su verovatno mnogi, koji su se našli tada kraj malih ekrana, opsovali.

Lepa Mia se u tim godinama tek "probijala" na estradnu scenu i verovatno je prihvatala sve poslove koji bi mogli da joj pomognu da bude viđena. Ova scena joj je verovatno ostala u lepom sećanju, a biti deo naših serija je svakako uvek dobra prilika.

NA DAN TITOVE SAHRANE DB PREVARIO SVE;Shranili vreću pijeska


SLOBA JE BISEKSUALAC! Rekao je to PRED SVIMA, u punom studiju! A tek REAKCIJA! Au, bokte! (VIDEO)


Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!

Comments